Sant Joan – Càmping Gavina del 22- 27/06/2021

Ja s’ha acavat el curs, 5è de primària, el Jan i la Ona ja el tenen al sac. I només arribar del cole, a la 13, marxem !!!

Anem al Càmping Gavina amb la iaia Montserrat.

Ella s’ha llogat una tenda bungalow, la mateixa que l’any passat: SP102 i els nens estan súper il.lusionats.

I nosaltres ens instal.lem a segona linia del mar amb l’auto, parcel.la 48, sota unes precioses palmeres datileres.

Veiem que han fet noves inversions: lavabos nous, renta plats al serveis, han compactat amb terra les dos primeres línies de mar, i han fet una nova empastifada de tendes-bungalows.

Aquest ja no és el càmping que hem gaudit de petits, els bongalows ho estan ocupant tot, un a tocar de l’altre, és un xic agoviant. Tanmateix s’ha de dir que han posat moltes plantes i això li dona un aire salvatge.Però clar, la pasta és la pasta.

Fem servir la parcel.la nostra, per passar el dia, i el bungalow per dutxes i dormir, doncs aquí corre l’aire.

Matins piscina:

Tardes platja:

Encomanem les coques al forn de Creixell, per poder celebrar el Sant Joan tal com ens agrada, encenent la barbacoa:

i encenent vengales i fonts de llum. La que ho passa mes malament és la nostra gossa Mel, que es refugia als peus del conductor de l’auto i d’allà no surt. 

I com no regalets pel Jan, diccionari de sinònims i antònims, pijames d’estiu, i un casc i un inflador per la bici, i una abraçada de la iaia que és troba molt a faltar, amb el temps de pandèmia que ens ha tocat viure:

També s’apunten els tiets i la cosineta, a passar el finde al bungalow amb la iaia. Tota una aventura.

Encomanem algun menjar al Restaurant del càmping i quedem molt satisfets (fideuà, i paella). Però lo què triomfa són els macarrons de la mama Sònia, i sinó pregunteu-li a la Queralt !!! La foto en deixa constància.

Un any mes s’ha pogut disfrutar…